Remus

Remus

Instructor / Coregraf

A inceput sa danseze salsa (LA style) la inceputul lui 2008 in cadrul Salsa Caliente Dance School, la sfarsitul aceluiasi an a intrat si in formatia Salsa Caliente, impreuna cu care a reprezentat Clujul “cu mandrie”  la diferite congrese si festivaluri de salsa.
In decembrie 2008 a participat pentru prima data la Rueda Competition, unde a realizat o coregrafie in concurs impreuna cu Ami, Antonia si Mihai (Cosmin ).
Desi inca de la inceput a cochetat cu salsa cubana, abia la inceputul lui 2009, odata cu workshop-ul lui Miltos a intrat in contact direct cu salsa cubana si a fost cucerit definitiv…
In aprilie 2010 a bifat a doua participare la Rueda Competition, de data asta in coregrafia condusa de Aditza.
In noiembrie 2010, impreuna cu Ami,  a inceput cursurile de Salsa Cubana, iar acuma e “sef de tulumba”, “omul cu ideile” si “numarator adjunct” la Fiesta Cubana

Eni

Eni

Instructor / Coregraf

Ami

Ami

Membru de onoare

A inceput sa danseze salsa (LA style) la inceputul lui 2007 in cadrul Salsa Caliente Dance School, iar la sfarsitul lui 2008 a intrat si in formatia Salsa Caliente, impreuna cu care, la fel ca si Remus, a reprezentat Clujul “cu mandrie”  la diferite congrese si festivaluri de salsa.
S-a intalnit prima data cu salsa cubana in 2007 la Borovetz (Bulgaria), urmand o a doua intalnire tot in Bulgaria la Congresul de la Sofia din 2008, iar la inceputul lui 2009 a cunoscut salsa cubana mai indeaproape cu ajutorul lui Miltos (Grecia).

Dabiel

Dabiel

Membru de onoare

Dabiel este un cubanez veritabil, nascut si crescut in Cuba
Este originar din Moa, Cuba, unde a si inceput sa danseze Salsa Cubana in 1997. A inceput sa danseze pentru ca singura sansa de a intalni o fata draguta era sa fie un dansator bun de salsa.
In 1999 a intrat pentru prima data in contact cu Rueda de Casino… dar era o rueda mai deosebita: fiecare pereche era formata dintr-un baiat si doua fete; dupa ce a repetat mai mult de un an, in 2000 a dansat intr-o coregrafie de rueda formata din 12 astfel de perechi. Rueda respectiva a fost dansat atata in Moa cat si in orasele din imprejurimi. De atunci a continuat sa danseze si sa danseze iar in 2008 si-a inceput si activitatea ca DJ.
In 2012, s-a mutat la Cluj, urmandu-si inima si ne-a gasit si pe noi, asa a devenit “Cubanezul ADEVARAT” de la Fiesta Cubana.